I høyre marg på forsiden finner du oversikt over skistedene rundt Bergen. Forsiden gir deg også oppdaterte føremeldinger. Internasjonale Langrenns-nyheter finner du her.

Snøen har kommet - løypene kjøres!

Løypene på Fløyen og Frotveit er i ferd med å bli kjørt opp, men det ser ikke ut til at det blir kjørt spor i dag på grunn av vann/fuktighet som trekker opp.

  • Fløyen: Løypen er kjørt med snøscooter i dag. Det er ikke kjørt spor. Siden det ikke er tele i bakken kan det trekke opp vann/fuktighet enkelte steder i løypen.
  • Frotveit: Det arbeides med å etablere såle. Det er foreløpig for bløtt til å sporsette løypene. Enkelte steder er det også for liten dekning.
  • Gullbotn: Lysløypen på Gullbotn er kjørt i dag. Det er bløtt under en del steder, men det så likevel ut til å sette seg bra. Det er ikke kjørt spor. Vil ikke anbefale de beste skiene, men sesongen er i gang!

Sjekk Facebook-siden til Skiføre i Bergen for oppdatering

Kilde: Bergen Kommune + kommentar nedenfor. Se også Fana IL sine sider utover dagen.

Vist 454 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Lysløypen på Gullbotn er kjørt i dag. Det er bløtt under en del steder, men det så likevel ut til å sette seg bra. Det er ikke kjørt spor. Vil ikke anbefale de beste skiene, men sesongen er i gang !

Il. Gullfjell
Alf Einar Holdhus

Annonse