I høyre marg på forsiden finner du oversikt over skistedene rundt Bergen. Forsiden gir deg også oppdaterte føremeldinger. Internasjonale Langrenns-nyheter finner du her.

Skiløyper preparert og sporsatt - kom deg ut på ski!

  • Frotveit/Grindåsen: Løypene er preparert og sporsatt, med unntak av lysløypen på Totland som ble sporsatt tirsdag kveld. Generelt fine forhold, men fare for noe gjennomslag på utsatte steder grunnet manglende tele/snømengde.
  • Fløyen: Løypen er kjørt med snøscooter i dag og sporsatt. Det meldes om fine forhold og temperatur på – 2 grader. Snødybde ca 15 cm. Vær oppmerksom på at det enkelte steder kan være gjennomslag av vann/fuktighet.
  • Gullbotn (oppdatert!): Løypene på Gullbotn ble kjørt og sporsatt onsdag ettermiddag (7.12). Til tross for relativt lite snø så det ut til at sporene ble fine.Ca -13 grader kl 16.30.

Se ellers oppdateringer på Facebook-siden til Skiføre i Bergen . Foto: Kari Svingheim, Facebook-siden til Skiføre i Bergen. Kilde Bergen Kommune og Facebook.

Vist 1102 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Løypene på Gullbotn ble kjørt og sporsatt onsdag ettermiddag (7.12). Til tross for relativt lite snø så det ut til at sporene ble fine.
Ca -13 grader kl 16.30.

Alf E

Annonse