I høyre marg på forsiden finner du oversikt over skistedene rundt Bergen. Forsiden gir deg også oppdaterte føremeldinger. Internasjonale Langrenns-nyheter finner du her.

LØYPENE PÅ GULLBOTN

Løypene ble preparert og delvis sporsatt fredag den 13.1.12 om formiddagen. Det er litt lite dekning i nederste delen, men bra forhold øverst. Lysene vil være på om kveldene når det er mulig å gå på ski (preparerte løyper).

Som noen kanskje har registrert har vi i det siste slått av lyset om kveldene. Vi søker årlig Bergen kommune om å få dekket direkte, dokumenterte utgifter til drift av løypene. For søknaden vår for sesongen 2010/2011 fikk vi, ett år på etterskudd, dekket mindre enn 20 % av de faktiske utgiftene.
Det sier seg da selv at det etter hvert vil stoppe opp når kassen er tom. Selv om all løypekjøring blir gjort på dugnad, koster det mye å drifte løypene.
Vi føler imidlertid er forpliktelse overfor de som støtter oss gjennom Grasrotandelen, og vil strekke oss så langt som mulig for å holde løypene i stand når det er snø til det. Så langt har den dårlige sesongen spart oss for en del penger !!

Il. Gullfjell
Alf Einar Holdhus

Vist 347 ganger. Følges av 1 person.
Annonse