I høyre marg på forsiden finner du oversikt over skistedene rundt Bergen. Forsiden gir deg også oppdaterte føremeldinger. Internasjonale Langrenns-nyheter finner du her.

Klart for flott skihelg i Bergen!

Det kom akkurat nok snø i løpet av fredagen til at det blir en flott skihelg for Bergensere! Forholdene på Grindåsen var fine fredag kveld – og selv om det nok minker litt på snøen i løpet av helgen bør det bli fine forhold både lørdag og søndag. Bildet ovenfor er fra Grindåsen fredag ettermiddag.

Værmeldingen er god – det blir nok mye folk i løypene i helgen. På Gullbotn er det litt lite snø i nedre del av løypen, mens det er gode forhold i øvre del.

Detaljer:

  • Totland/Frotveit/Grindåsen: Løypene er preparert og sporsatt (noe dårlig spor en del steder – men bra spor stort sett på hele Grindåsen). Merk at det bare er kjørt et spor på Grindåsen. Også flotte forhold for skøyting. Ingen stein på Grindåsen fredag kveld, men tynn såle som gjør at det kanskje vil gå gjennom litt i løpet av lørdag/søndag om det er mye folk og om det blir mildere.
  • Gullbotn: Løypene ble preparert og delvis sporsatt fredag den 13.1.12 om formiddagen. Det er litt lite dekning i nederste delen, men bra forhold øverst. Lysene vil være på om kveldene når det er mulig å gå på ski (preparerte løyper).
  • Fløyen: Lysløypen er kjørt og sporsatt med scooter. Det har kommet ca 6 cm snø og det er + 1 grad. Forholdene i løypen er ikke de beste og det må derfor utvises forsiktighet. Løst og bløtt, særlig der løypen er utsatt for vann. Forholdene er dårligst ned fra Brushytten mot Storediket (Hansabakken) og i Donald Ducken. Skiene kan benyttes, men utvis forsiktighet.
Vist 776 ganger. Følges av 1 person.
Annonse