I høyre marg på forsiden finner du oversikt over skistedene rundt Bergen. Forsiden gir deg også oppdaterte føremeldinger. Internasjonale Langrenns-nyheter finner du her.

Ny helg på gang - igjen flotte skimuligheter!

Det ser ut til at været er med oss ski-sugne Bergensere i år! Nå er det ny helg på gang – og igjen er det skiføre i Bergensområdet! Fra Gullbotn meldes det om gode forhold og sporsatte løyper! På Totland er det også kjørt spor torsdag kveld. Bildet ovenfor er fra Grindåsen forrige fredag.

Gladmeldingen fra Gullbotn torsdag kveld lyder som følger:

  • Løypene ferdig kjørt på Gullbotn torsdag 19.1. kl 18.30. Snøbyger og litt under 0 grader. Ca 35 cm snø ved veien. Hele løypen er sporsatt, og forholdene er bra. Det har faktisk vært brukbare forhold hele uken i følge uavhengige kilder!!
  • Torsdag kveld: De har kjørt spor med scooter på totland. Det så ut som om de hadde kjørt grindåsen også. Anbefaler klassisk, da det er veldig løst utenfor sporet (Takk til Christer på Facebook for tips)

Fra Totland ble det tidligere på dagen meldt “Mye løs snø kl. 14.30. Går fint å gå på ski, men relativt tungt….”. Sjekk Facebook-siden til Skiføre i Bergen for ytterligere oppdateringer frem mot helgen.

Vist 893 ganger. Følges av 1 person.
Annonse